VTNL (Vakorganisatie Tennisleraren NL) ONLINE!!

Nieuwe Vakorganisatie Tennisleraren

VTNL (Vakorganisatie Tennisleraren NL) is een feit! De nieuwe Vakorganisatie (VTNL) voor Tennisleraren in Nederland. Opgericht en gevoed vanuit een ‘wij’ gevoel en gedreven door intrinsieke motivatie

De kracht van intrinsieke motivatie

De kloof tussen de top en werkvloer in de zorg, in het onderwijs en ook binnen Tennis NL is enorm. De bestuurders zoeken vooral elkaar op. Zij hebben alles onderling geregeld en zijn vaak in de veronderstelling dat zij het alleen kunnen doen.

De werkelijkheid is vaak anders. Er is een beeld van vakmensen dat zij niet strategisch kunnen denken. Dat ze geen visie hebben. Maar vakmensen (intrinsiek gemotiveerd) zitten juist vol ideeën. Ze bedenken heel veel dingen, maar die worden vaak niet gehoord. 

VTNL ziet tennisleraren (mits intrinsiek gemotiveerd) als professionals, die zelf het beste weten wat er zich op de werkvloer afspeelt. Vakmensen die weten wat nodig is om het tennisklimaat voor tennisleraren en tennisspelers/speelsters in Nederland te verbeteren.

VTNL - 'de Ultieme Tennisdemocratie'

Word lid VTNL!

Wil jij als tennisleraar een stem hebben binnen Tennis NL en pro-actief worden met eensgezinde collega’s? Ga dan nu naar de site voor nog meer informatie en meld je aan!

Wij hopen op veel leden en daardoor draagvlak binnen Tennis NL voor VTNL… Door en voor leraren! Aanstaande zondag gaan wij live in de Facebook Groep om nog meer te verduidelijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.