Tennis Materiaal – Varia Trainer

We hebben gemerkt aan het verkeer op de site, dat jullie geïnteresseerd zijn in Trainer Materialen. Naar onze mening een must om gevarieerd (Kids) tennis les te geven. We hebben weer een aantal leuke items voor jullie gepresenteerd

Flag Football

Flag football is een vorm van American football dat vooral gespeeld wordt in de Verenigde Staten en Europa. De spelregels zijn gelijkwaardig met de regels van het reguliere American football, het grote verschil is bij flag football mogen spelers niet getackeld of geblokt worden. In plaats daarvan heeft iedere speler een vlaggetje / lintje, dat met klittenband bevestigd is aan een riem. Spelers kunnen de baldrager stoppen door de vlag / lintje van de speler af te pakken en deze op de grond te gooien. Deze spelvorm heeft minimaal fysiek contact.

Heel leuk ook om in de conditietraining of opwarming van de tennisles te gebruiken in allerlei vormen!

Aanschaffen?

Toptennismateriaal.nl heeft een link toegevoegd waar je de Flag Football kan kopen. Druk op onderstaande knop.

RampShot

RampShot is een leuk werpspel dat zowel binnen als buiten gespeeld kan worden door 4 spelers.Het spel bevordert motorische vaardigheden, hand-oog coördinatie en teamwork.Omdat drie van de vier spelers betrokken zijn bij iedere worp, wordt fysieke activiteit en betrokkenheid van de spelers gevraagd.De gegroefde bovenkant van de helling zorgt voor onvoorspelbare bounces die spelers in beweging houden.

Voorbeeld filmpje RampShot

Aanschaffen?

Toptennismateriaal.nl heeft een link toegevoegd waar je RampShot kan kopen. Druk op onderstaande knop.

Pittenzakken

Pittenzakjes zijn niet weg te denken uit de gymzaal. Deze pittenzakjes zijn los gevuld dus makkelijk te hanteren! Door het kleine formaat van de pittenzakjes zijn ze perfect voor allerlei mikspelletjes, maar ook voor bijvoorbeeld jongleren. Deze pittenzakjes zijn ook te gebruiken als footbag!

Heel handig in Kids tennis trainingen bij sending oefeningen.

Aanschaffen?

Toptennismateriaal.nl heeft een link toegevoegd waar je Pittenzakken kan kopen in verschillende maten en aantallen. Druk op onderstaande knop.

Ballenset - Verschillende soorten

Een must in kids tennis lessen. Verschillende soorten ballen van allerlei verschillende sporten. Super leuke oefeningen mee te doen!

Aanschaffen?

Toptennismateriaal.nl heeft een link toegevoegd waar je deze ballentent kan kopen. Druk op onderstaande knop.

Foam Tennisballen - 70mm Dia

Deze foambal heeft een goede stuitkracht is is gemaakt van duurzaam foam. De bal heeft een diameter van 7 cm. Kleur geel.

Set van 5 ballen..

Aanschaffen?

Toptennismateriaal.nl heeft een link toegevoegd waar je deze faam ballen kan kopen. Druk op onderstaande knop.

Wil je de vorige editie van Tennis Materiaal nog een keer bekijken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.