Tennis Materiaal – Varia Tennistraining (4)

Tennis Materiaal

Varia Producten

Bosu ball

De balanstrainer heeft 2 effectieve kanten. Zo kun je zowel op de bolle kant als op de platte kant verschillende balansoefeningen doen. Een absolute musthave voor een tennis academy / trainer.

Weerstandsbanden

De weerstandsbanden zijn gemakkelijk te gebruiken voor oa; fitness, yoga, cardio, fysiotherapie, krachttraining, voor thuis, op vakantie of in de sportschool! Ze kunnen worden gebruikt voor het activeren van verschillende spiergroepen. Ook heel functioneel voor tennissers!

Monofling

Monofling set van 2 met 2 ballen. Merk Spordas. Werpspel voor jong en oud. Trek het net naar buiten en de bal gaat omhoog en vang de bal weer op. Een leuk en uitdagend vang en werp spel.

Om zelfstandig mee te spelen, maar ook 2 tegen 2 of team tegen team. Tevens leuk om te spelen met een net er tussen of in combinatie met een frisbeedoel. Gebruik van diverse ballen mogelijk.

Set van 2 netten en 2 ballen Ø 7 cm.

Reactie lights

De Lummic Reactionlights zijn een efficiënte oplossing voor reflextraining, gaande van de enthousiaste actieveling tot ‘s werelds sterkste profs. Bovendien zijn ze zeer budgetvriendelijk en dus voor iedereen toegankelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.