Kids Tennis NL Project / E-Learning

Kids Tennis NL Project

Meer Bewegen, Meer Tennis, Meer FUN

Toptennismateriaal E-Learning

Binnenkort gaan we Toptennismateriaal.nl E-Learning introduceren. Een platform gericht op de tennisleraar in Nederland. Wij willen oa op dit platform KIDSTENNIS prominent aanwezig laten zijn. Bij heel veel leraren in Nederland kwam in de A-opleiding niet eens KIDSTENNIS aan bod. De bijscholingen met Kidstennis als onderwerp hadden naar onze mening te weinig invloed op de praktijk. We kunnen als leraren in Nederland enorm veel winst boeken in deze belangrijke fase van een tennisspeler (3-12 jaar).

Uniek concept

Een Michelin Chefkok heeft meestal een weg afgelegd langs vele keukens.In elke keuken werd hij geconfronteerd met verschillende werkwijzen, producten en mensen. Hij heeft geleerd door ‘af te kijken’ bij anderen. Hij heeft geleerd door processen uit te voeren die door andere koks gecreëerd waren.. Hij heeft zich ontwikkeld door zelf mentale voorstellingen te hebben. Uiteindelijk heeft hij al deze kennis en ervaring omgezet in zijn eigen stijl. Wij denken dat dit een uniek leerproces kan zijn binnen Tennis NL. Binnen Tennis kijken leraren naar onze mening te weinig naar experts. Wij willen op ons E-Learning platform heel veel aan de hand van die methode (‘Top-Gun Academy”) gaan werken.

We gaan enorm veel theorie online zetten, we gaan promotiemateriaal (branding) aanbieden, we gaan hele lescyclussen uitschrijven voor alle kleuren, we gaan leraren laten zien hoe ze vanaf een 0 punt een kidstennis project kunnen introduceren/hervormen op hun club. De tennisleraar in Nederland kan bij ons via E-LEARNING komen ‘afkijken’ 🙂 Naar onze mening een uniek concept!

Certificaat

Wij willen alle leraren op ons platform officieel KIDSTENNIS EXPERT maken. Wij willen een (officieel) certificaat gaan creëren. Wij geloven in heel erg in specialisatie. Waarom zou je in de toekomst  als tennisleraar niet fulltime een KIDSTENNIS leraar kunnen zijn binnen tennis NL? Wederom een unieke gedachte binnen Tennis NL. 

We hopen jullie nieuwsgierig te hebben gemaakt over de aanstaande plannen. We houden jullie op de hoogte en hopen snel online te kunnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *