INSCHRIJVING: Toptennismateriaal.nl landelijke intervisie bijeenkomst 2/Zuid

Landelijke Intervisie en kennisdeling bijeenkomsten

We gaan in het hele land als Toptennismateriaal.nl intervisie en kennisdeling sessies organiseren.  Leraren gaan met elkaar de baan op en er staat altijd een onderwerp centraal.

De leraren mogen (eigen) spelers meenemen naar de intervisie dag. Dit is echter geen verplichting. Toptennismateriaal.nl zorgt dat er bij elke bijeenkomst een divers aanbod aan spelers aanwezig is. Er is niks zo leerzaam om van elkaar te leren. We gaan analyses maken van de spelers en deze met elkaar bespreken. We gaan verbeterpunten en het proces daarnaartoe bespreken. Alle meningen en visies zijn hierbij welkom! Naar onze mening de leukste en meest leerzame manier om iets te leren. In de praktijk, samen met anderen en direct resultaat voor de speelster/speelster en trainer.

Toptennismateriaal.nl Intervisie meeting 2: Venray

Deelnemers Intervisie Dag 1 Regio Midden: Bunnik

De 2e meeting is alweer een feit! We willen ongeveer 15 trainers uitnodigen en de kosten zijn €10. Dit geldt wordt gevraagd (op de dag zelf) voor een hapje en een drankje na de dag! Er is ook een mogelijkheid om niet mee te eten. Dit kan gewoon aangegeven worden en dan zijn de kosten uiteraard 0€.

TOPIC DAG 2: tennis technische fundamentals van rood tot senior en van recreatie tot prestatie

TC Venray / Tennishal Maascourt (Twan Lensen) uit Venray is zo vriendelijk geweest om ons banen beschikbaar te stellen op 26-06 van 15.00-18.00. 

Er zijn maar 15 plekken en we hanteren wie het het eerst komt, wie het eerst maalt. Ben er dus snel bij met inschrijving!

PO Punten

Voor de eerste meeting in Bunnik kregen we van de KNLTB 3 PO Punten toegekend. Wij nemen eigenlijk aan, dat de regio ZUID hier ook van gebruik kan maken. De meeting zal sowieso plaatsvinden!

Inschrijving (Doe het snel max 15 leraren)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.