Een stapje naar voren en twee terug

Een stapje naar voren, en twee terug.

Sjakie heeft deze zonnige dag gekozen om zijn pen weer te laten spreken.  Het gaat goed in tennisland. Meer leraren nodig,  Leuk stapje vooruit.

En dan… met de gang erin.. twee stappen terug. En wat voor. Het is voor mensen in de tenniswereld niet te bevatten wat er na dat stapje naar voren gebeurt.

Het lijkt alsof Sjakie een smurf is geworden. Niet alleen een blauwtje gelopen met het centralisatie plan. Geheel blauw!

Als knutselsmurf schrijft hij  dat de problemen met het plan na drie jaar onderzoek niet van te voren bekend konden zijn……meerdere….knutselsmurf kan niet zo goed meten kennelijk. Maar het onderzoek is niet openbaar en moeten we als tennissend Nederland hem op zijn blauwe ogen geloven.

Hameren kan hij des te beter. De totempaal met tti 2.0 wordt tot 5 meter diep in de grond gejast! Let wel, het gaat er komen, als zijn naam niet Sjakie is.

Daarbij wel gezegd hebbende dat de weg van de meeste weerstand wel de goede moet zijn. Immers met goede communicatie, onderbouwing , onderzoek en transparantie  zou er minder weerstand zijn. KAN daarmee geen topsport zijn! Uit ervaring weet ik dat de beste wedstrijden kwamen als alles liep, zonder weerstand alles in synch….

Misschien beter om een stapje naar links te zetten, vooruit is niet altijd de beste weg!

Wil je ook meer transparantie binnen tennis NL? Teken de petitie die wie gaan indienen bij de KNLTB:

Word lid van onze Tennis Community!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.