Een nieuw jaar…2022. Interessante ontwikkelingen!

Beste Wensen

De eerste Blogpost van het nieuwe jaar. Wij willen iedereen een gezond en gelukkig 2022 wensen!

2021 was het geboortejaar van Toptennismateriaal.nl. We hebben een behoorlijke groei meegemaakt en bereiken inmiddels duizenden mensen met ons platform.  We wilden een tennis community binnen Tennis NL starten en deze krijgt steeds meer vorm. Wij gaan in 2022 met dezelfde energie en drive proberen een bijdrage te leveren aan Tennis NL. Alvast op voorhand dank voor jullie eventuele steun/bijdrage in 2022 op ons platform.

Positieve impuls

Iets wat we geleerd hebben van 2021 is dat we vaker in de richting van negatief worden gedrukt (door de meerderheid ook niet en daar zijn we erg blij mee). Wij zijn met Toptennismateriaal dagelijks bezig om inhoudelijke content te leveren aan onze volgers. Deze content gaat altijd over Tennis, echter hebben wij in Nederland te maken met een tennisbond die de hele tennismarkt ‘regeert’. Dus als je inhoudelijk zaken bespreekt over de Nederlandse tenniswereld dan kom je automatisch bij de KNLTB uit. De bond heeft zelf ervoor gekozen om zich ‘monopolistisch’ op te stellen binnen Tennis NL.

Wij zien de KNLTB als de tennisbond in Nederland, die heel belangrijk kan/moet zijn voor de tennissport. Er werken mensen die zeer zeker goede bedoelingen hebben met de tennissport. Echter zijn wij het vaak niet eens met het gebrek aan transparantie en  ook zitten wij tennis inhoudelijk vaak op een andere koers. Dus als Toptennismateriaal.nl een opiniestuk daarover schrijft, dan is dat automatisch negatief? Wij willen juist een discussie of dialoog starten binnen Tennis NL. Wij bespreken ook ‘oplossingen’ in deze stukken en zijn zeer zeker niet alleen maar aan het vertellen wat er allemaal mis is. En als er ‘halve waarheden’ worden geschreven door ons, dan hebben we daar maar 1 antwoord op: verschaf ons de andere helft van het verhaal. Dan hebben we het duidelijk voor onze volgers/Tennis NL. Doel bereikt!

Wij proberen en zijn heel goed geïnformeerd als wij zaken naar voren brengen. Het blijft een opiniestuk met als doel de community te laten nadenken over het desbetreffende onderwerp. We gaan op dezelfde voet verder in 2022. We weten dat jullie onze stukken lezen 🙂 blijf dat in het nieuwe jaar ook zeker doen!

 

Vakorganisatie voor Tennisleraren en Tennis Giftcard

Wij zijn hard bezig met het oprichten van een Tennisleraren Vakorganisatie. Naar onze mening een gebrek in Nederland. Een organisatie voor en door leraren. Wij houden jullie op de hoogte over de vorderingen. Vanavond in onze live sessie zullen wij dit onderwerp zeker aansnijden. 

Ook willen we in 2022 een Tennis Giftcard introduceren binnen Tennis NL. Een landelijke cadeaubon voor de tennissport! Wij hebben veel zin in 2022!

TEAM Toptennismateriaal.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.